februar 5

1-day course in Copenhagen – June 7th

Byg et stærkt og salgsbart foredrag

På dette meget populære 1-dags kursus får du som ny eller erfaren foredragsholder en konkret og ganske unik indsigt i, hvordan du opbygger et stærkt foredrag, der tilfredsstiller de krav og behov som købere og deltagere på det danske foredragsmarkedet aktuelt har. Kurset er lavet for at du som foredragsholder ikke bruger tid på at gå i en forkert retning. Jo før du får klarhed over indholdet og retningen på dit foredrag, jo hurtigere vil du kunne blive relevant med dit foredragsprodukt og dermed blive booket.

På dagen bliver du bl.a. guidet igennem følgende:

• Foredragsmarkedet og hvor dit foredrag hører til i markedet
• Foredragets faser fra introduktionen af dig. Fra anslaget til afrundingen
• Din balance mellem din faglighed og personlighed som foredragsholder
• Metoder til at skabe involvering
• Humor, storytelling, indrømmelser mv.
• Tilpasning til kunden og det enkelte foredrag

Hvem kan anbefales at deltage?

Du kan deltage på dagen, hvad enten du arbejder med et helt nyt foredrag eller ønsker at opgradere et eksisterende foredrag. Du kan deltage hvad enten du er ny eller erfaren foredragsholder og har foredrag som en større eller mindre del af dit virke.

Om underviseren

Dagens indhold bygger på 24 års erfaring og analyse af mange hundrede foredrag. Dagens underviser er den erfarne foredragsrådgiver og foredragsagent, Anders Gisselmann, der har bidraget til og selv skrevet adskillige foredrag, der har opnået succes for både nye -og erfarne foredragsholdere. Anders har i mange år siddet i spændingsfeltet mellem foredragskøbere, foredragsformidlere og foredragsholdere.

På dagen sætter han en ramme om sine tanker, så du som foredragsholder får klarhed over, hvad et godt foredrag kræver i dag. Hvad skal foredraget indeholde for at nogen har behov for at købe det? Hvad er skal du gøre mere af og hvad skal du stoppe med at gøre?

Han har haft et intenst fokus på at udvikle og træne alle typer af mennesker, der har villet begå sig som foredragsholdere. Kendte og ukendte. I Danmark og internationalt. Han har udviklet, skrevet og implementeret mere end 300 foredrag og gør det fortsat. Han har samtidig haft det kommercielle ansvar for adskillige foredragsholdere og har, i tæt samarbejde med foredragsholdere, bygget deres foredragskarrierer op helt fra bunden, eller skabt en re-lancering, når der har været brug for det.  I en lang årrække har han været rådgiver for Skandinaviens største foredragsformidler, Athenas. Her var han bl.a. ansvarlig for opstarten af foredragsbureauerne i Norge, Sverige og Tyskland, ligesom han var med i opstarten og navngivningen af Tikko.dk, der er i dag er Danmarks største udbyder af foredragsbilletter.

Anders er selv aktiv underviser og foredragsholder.

Praktisk information:

Dagen afholdes på dansk og finder sted på DAC/ Blox i København den 7. juni 2024 kl. 09.00-16.30.

Din investering:

Prisen for din deltagelse er kr. 2.990 ex. moms inkl. forplejning og materialer.